Praktijk op de Veluwe

Voeding

Door de bomen het bos niet meer zien? Wat is nu nog gezond en wat niet? Alle tegenstrijdige berichten bij elkaar kan een juiste keuze in de weg zitten.

Upgrade jezelf wil graag moderne inzichten combineren met oude wijsheden vandaar dat een combinatie tussen levend voedsel en macrobiotisch een ideale combinatie is.

Voor veel mensen is dit 'teveel' in een keer dus is de gedachte dan ook "Rome is ook niet in een dag gebouwd dus neem het stap voor stap". Je bent letterlijk wat je eet is een realiteit, bewustwording van dit feit is essentieel in je gezonde life-style.

Onze cellen worden 'aangestuurd' door electrische impulsen. Deze impulsen komen vanuit datgene we onszelf mee voeden.

"We 'pakken' te vaak van de toekomst, om de crisis van het moment te hanteren"

Waar we onszelf dagelijks mee voeden is niet alleen eten maar ook wat we drinken en waar we onszelf mentaal mee voeden m.a.w. onze gedachten over onszelf en de ander.

Eerste stap ontbijt dan tussendoortjes, lunch etc. Afhankelijk van jou wensen en smaak zullen we als maatwerk iets samenstellen wat niet alleen gezond is maar vooral lekker.

 

Voorbeeld: Wist je dat bij een juiste balans van omega 3 vetzuren we in het algemeen 45% MINDER KANS OP HART EN VAATZIEKTEN hebben? 

Voeding | Upgrade jezelf | Gelderland, holistisch coach, voedingsdeskundige, het zijn maar wat termen.

 

Video hoe je een simpel en gezond ontbijt te maken

Volg Dennis Huizenga :

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 Upgrade jezelf, 

Schootbruggeweg 14A 

8085RW

Doornspijk, Netherlands

info@upgradejezelf.nl