Traject

#1.      Basis ademhaling

             Duur: 3 - 4 maanden  

                 Prijs: 1199 euro incl.btw  990,91ex.btw

Begeleiding: Individueel 

 

 

 

 

* Last van onrust?

* Last van buiten adem zijn? Gebrek aan zuurstof gevoel?

* Moeite met concentreren? Angsten?

* Burnout of verschijnselen?

 

Of weet je dat je last hebt van chronische hyperventilatie, astma, slaapapneu of COPD?

 

Dan is dit traject een must!

Ademhaling, voeding, sporten, werk, prive, het komt allemaal uitgebreid aan bod.

De basis van deze complete opleiding is o.a. de Buteyko methode met verdiepende aanvullingen op zowel voeding, mindfulness en stress behandeling met als focus jou als individu m.a.w. maatwerk toegepast op jou situatie!

Met beide benen op de grond wordt er een analyse gemaakt op zowel lichamelijk en geestelijk vlak. Deze analyse is nodig om als maatwerk te kijken waar de focus op dient te liggen danwel een soort van 'status quo' meting waar op terug gerefereerd kan worden. Te denken valt voor het lichamelijke stuk: bloeddruk, gemiddelde hartslag, saturatie van zuurstof in het bloed, koolstofdioxide meting in de longblaasjes, gewicht als vetmeting (indien nodig). (Let op deze metingen worden gedaan op locatie zonder injectiespuiten). 

Dit pakket bevat o.a. ook  

- 6 sessies van gemiddeld 2 uur op de Veluwe, in centrum Amsterdam of via online verbinding (minimaal 25% 'IRL nodig). (totaal 10 - 12 uur begeleiding)

- Werkboek

- Basis aanvullende voeding van hoge kwaliteit o.a. magnesium olie van de Zechstein mijn, Effectieve micro-organismen, genoeg voor 3 - 4 maanden.

- Op maat gemaakte band voor de ademhalingstechnieken

- Stap voor stap begeleiding naar een ademhaling 'in de norm'.

Eerste weken wordt er het liefst elke week een afspraak gemaakt, hierna elke 2 - 3 weken.

Tussendoor controle in verschillende lichamelijke en geestelijke verbeteringen.

Persoonlijk maatwerk waardoor de focus verplaatst kan worden!

Inzet deelnemer(ster): minimaal 3 a 4 maanden 30 - 60 minuten trainen per dag. Indien de deelnemer(ster) minder dan 30 minuten traint zal de impact van dit traject sterk verminderd worden.

Ter info: deze opleiding gaat veel dieper in op jou persoonlijke situatie dan een groepscursus. Maar indien de financiën een belangrijke factor is kun je erover nadenken een groepscursus te doen bij een erkende Buteyko therapeut die ingeschreven staat bij de Vereniging Buteyko therapeuten Nederland, alle therapeuten die bij deze vereniging staan ingeschreven staan ook rechtstreeks onder de Buteyko vereniging te Moskou. (mijn voorkeur is Masha Kotousova). 

Volg Dennis Huizenga :

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2019 Upgrade jezelf, 

Schootbruggeweg 14A 

8085RW

Doornspijk, Netherlands

info@upgradejezelf.nl