Eindelijk. Een goed onderbouwd                         programma die je ademhaling helpt te controleren.

                      Stop benauwdheid, astma, kortademigheid, hartkloppingen, innerlijke onrust.

Twijfels of dit ooit wel over zou gaan?

       

Bekijk de prijzen
Twijfels of dit ooit wel over zou gaan?

Ademhaling wat niet onder controle is, geeft vaak erg veel onzekerheid of ergernis. Stel je voor dat je opnieuw je in balans voelt, in je kracht voelt, zelfverzekerd kan zijn in iedere situatie, volledig genezen bent van je astma zonder medicijnen?

Voorgoed jezelf genezen.

Ademhaling is een onbewust proces, je dient hiervoor begeleiding te krijgen om dit blijvend aan te passen. Helaas is het zo dat er veel onwetendheid is op het gebied van ademhaling en zullen simpele oefeningen, zoals veel gegeven worden, niet adequaat zijn. Bij een juiste begeleiding zul je snel vooruitgang opmerken.

Leer nu met een bewezen systeem stap voor stap je ademhaling in balans te krijgen. Je krijgt naast het online leersysteem ook persoonlijke begeleiding van ademspecialist en Buteyko therapeut Dennis Huizenga.

Een internationaal ademhaling programma waar al vele mensen je voor zijn gegaan.

Vanwege het COVID-19 virus tijdelijk alleen online video sessies. Dennis is ervaren met het geven van online video sessies door buitenlandse cliënten dus dit hoeft geen belemmering te zijn voor je vooruitgang.

Wat heb jij nodig?

Het starten van een programma kan nogal eens spannend zijn, het kost geld, je investeert tijd erin en krijg je wel wat je gewild had? Vertrouwen en de wil om van je klachten af te komen is een belangrijke kern....

 

Genoeg is genoeg, maak vandaag de keuze af te komen van je benauwdheid of onrust.

Stop de onrust en benauwdheid

Bewezen

Een bewezen systeem waar vele tienduizenden mensen wereldwijd baat bij hebben gehad.

Professioneel

Leer de meeste stof online en de persoonlijke aspecten kunnen via persoonlijke begeleiding ondervangen worden. 

Blijvend resultaat

Resultaten zijn bij volledig doorlopen van het traject bijna altijd voorgoed m.a.w. als je ademhaling in balans is zal het zelden zijn dat je klachten terugkomen.

Wat kun je verwachten van het Breathing Mastery Programma©?

 • Leer wat er in je lichaam gebeurt als je verkeerd ademt.

 • Leer wat je kunt doen bij benauwdheid.

 • Leer hoe je dient te praten (ook waardevol voor publiekelijk spreken).

 • Krijg adviezen over voeding en producten die je ademhaling triggeren.

 • Leer hoe je dient te ademen met sporten.

 • Leer echt mindful te zijn. 

 • Hoe kun je ademen en slapen?

 • Je ontvangt een persoonlijk op maat gemaakte ademhaling-band (t.w.v.€25).

 • Je krijgt gratis het ebook 'Upgrade jezelf' cadeau (t.w.v.€7).

 • Nu tijdelijk gratis 1 uur of 2x 30min. persoonlijke begeleiding (t.w.v. €115).

Neem een kijkje in het programma

Last van astma?

AANBIEDING: Breathing Mastery Programma© (van €399) NU VOOR €299

BONUS: Nu incl. 2 sessies persoonlijke begeleiding van 30 minuten (online video gesprek) t.w.v. €135, een gratis ebook t.w.v. €7 en persoonlijk op maat gemaakte ademhaling-band t.w.v. €25.

Start nu met je ademhaling onder controle te krijgen

Start nu, maak je eerste stap naar meer controle. Hyperventilatie, benauwdheid, kortademigheid of astma zijn in het algemeen ziektes die genezen kunnen worden zonder medicijnen!

Onrust of angsten?

Dennis Huizenga deelt hieronder zijn ervaringen m.b.t. angsten die hij zelf ruim 20 jaar geleden ervaarde en overwon.

 • Lees hier over angsten.
Lees hier Dennis zijn verhaal

Veel gestelde vragen (FAQ)

Bij aanschaf ontvang je een inlog zodat je wanneer je wilt de lessen online kunt volgen. Daarnaast krijg je al aanbieding een uur persoonlijke begeleiding erbij die je zelf kunt kiezen IRL (in real life) te doen dus op locatie ene afspraak te maken of via skype of facetime. Hiermee krijg je een compleet pakket samen met een op maat gemaakte band en een hulpmiddel voor 's nachts om voorgoed af te komen van je hyperventilatie.

Lees hier een aantal van de vele testimonials.

Bij een goed onderbouwd online programma (met een grote database en software op de achtergrond) kun je vooral in je eigen tempo en zonder beperkingen de oefeningen en de informatie tot je nemen. Ook heb je niet te maken met reistijden naar een begeleider of cursus. Met de online cursus van Upgrade-jezelf krijg je ook persoonlijke begeleiding indien gewenst op locatie of via skype, zoom of facetime.

De meerwaarde zit hem vooral in de duidelijke stappen. In een groepscursus  bepaalt vaak de begeleider of de groep het tempo. Ook zit niet iedereen te wachten om publiekelijk te delen of hoge kosten uit te geven aan een op een begeleiding.

Nee deze site is in het leven geroepen en door Dennis Huizenga, een internationaal erkend Buteyko therapeut, holistisch coach, auteur en spreker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. (Dennis is tevens volledig eigenaar van deze site).

Doeltreffendheid, zelf in te delen tijd en geen reistijden en ook financieel stukken goedkoper dan een op een begeleiding.

Je bepaalt zelf het tempo. Raadzaam is elke dag een stukje te doen. Voor het trainen heb je minimaa; 45 minuten per dag nodig voor ene aantal maanden (meestal 3 a 4). De totale cursus bevat voor ongeveer 6 uur aan lesmateriaal.

Vragen over je klachten?

Weet je niet zeker of dit programma wat voor jou is? E-mail je vraag door op onderstaande knop te drukken of bel direct +31623163943.

E-mail

0% RISICO!

Niet 100% tevreden geld terug garantie.

Ben je niet tevreden? Stuur ons binnen 30 dagen een email en je krijgt zonder vragen het volledige aanschafbedrag retour.

Close

50% Complete

Krijg GRATIS tips, adviezen en oefeningen.

Help jezelf naar o.a. meer balans, innerlijke rust en meer energie door af en toe een email te krijgen. Je privacy staat ons hoog in het vaandel!