Upgradejezelf

De plek om het beste uit jezelf te halen.

Upgradejezelf opende in 2006 zijn deuren. Een simpele praktijk waar vooral gericht was op mental coaching. Al snel kwam als extra 'pilaar' van het bedrijf voeding en ademhaling erbij.

Ikzelf was oprichter van Upgrade jezelf en heb vele jaren als holistisch coach mijn werk gedaan voordat de praktijk mij leerde meer en meer te focussen op ademhaling. 'ademhaling is de meest onderschatte tool naar een goede gezondheid' (hiermee zeg ik niet dat wat je nu veel ziet in ademhaling dat dat de gezonde weg is).

Nu zijn er twee pilaren in het bedrijf een Nederlandstalig programma wat Upgradejezelf heet en de Engelstalige versie wat Probreathing heet. Ongelooflijk om contact te hebben met mensen over de gehele wereld... ik verbaas me er nog steeds over hoe dat werkt.

Dennis in 10 seconden

Buteyko therapeut, holistisch coach, vegetariër, auteur van o.a. het boek Upgradejezelf

 o.a. bij RTL4

geweest: martial artist / entrepreneur / thrill seeker 

studies: 24 jaar hoe je het beste uit jezelf kan halen ... ademhaling, neurologie, voedingsleer, etc. Meer dan eens mezelf neergezet als laboratorium rat :)

meer info studies 

naast boekenkennis: chronische hyperventilatie gehad gecombineerd met angstaanvallen

foodie, natuurliefhebber, dierenvriend, lover, mensenvriend en heb ook mijn vrijheid nodig voor creativiteit en opladen van mijn batterij....

wil graag mensen helpen meer balans te vinden in het leven!

Dennis NU

halverwege 2018 begonnen met meer internationale cliënten te bedienen en ook een start gemaakt met een in Engels gesproken online cursus. https://www.probreathing.com is sinds oktober 2020 online.

Testimonials?

Klik hier

Close

50% Complete

Twee stappen

Meld je aan voor gratis ebooks, aanbiedingen, artikelen en videos.