€7,00 EUR

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden
Txayzspxqiuypv4pj2js file

E-book Upgrade jezelf

(Klik op logo ideal voor betaling)

Het pad naar een mentaal en lichamelijk gezonder, vitaler en gelukkiger leven.

Wat zul je lezen?

  • Wat stuwt ons prestatieniveau de lucht in?

  • Hoe ontsnap je aan dagelijkse verleidingen en stress?

  • Wat heb je nodig om gezond en energiek te zijn zowel mentaal als fysiek?

    Kortom: Hoe haal je het beste uit jezelf?

In Upgrade Jezelf laat succescoach Dennis Huizenga zien hoe je in contact kunt komen met je werkelijke capaciteiten. Onderwerpen als mindset, voeding, focus, mentaal herstel en ademhaling komen aan bod. Ervaar dat winnen van jezelf belangrijker is dan winnen van de ander. Dennis begeleidt de lezer op een inspirerende ontspannen en heldere wijze naar meer balans en energie en een hoger bewustzijn.
Vragen die onder andere worden beantwoord:
- Hoe leer je focussen op wat je WEL wilt?
- Hoe belangrijk is ademhalen en hoe kun je dit verbeteren?
- Hoe zal je leven kwalitatief verbeteren als je meer energie hebt?
- Hoe kun je jezelf beschermen tegen ongezonde verleidingen?

Dennis verdiept zich al meer dan eenentwintig jaar in hoe je blijvend, snel en plezierig, lichamelijke en geestelijke balans kan creëren om zo de kwaliteit en het prestatieniveau van je leven te verhogen. Dennis is op jonge leeftijd een succesvolle carrière gestart als assistent tourmanager van grote artiesten zoals Bruce Springsteen, U2, Fats Domino, BB King, Ray Charles, Meat Loaf, Dubliners, Joe Cocker, en vele anderen.

Daarna heeft hij in het bedrijfsleven zijn sporen verdiend door in verschillende functies en specifieke vakgebieden groei en winstgevendheid te generen. Doordat Dennis zich fulltime wil richten op het coachen heeft hij zijn bedrijf verkocht om zich volledig te kunnen richten op New Mental Coaching.

Door de jarenlange ervaringen die hij heeft opgedaan in het bedrijfsleven en de sportwereld, heeft Dennis de ideale basis gelegd als professioneel coach. Door zijn unieke manier van werken, gevoel voor humor, en passie heeft Dennis meer dan eens het onmogelijke mogelijk gemaakt. In zijn visie zijn lichaam en geest onafscheidelijk.

“Als je beter wilt presteren, is vaak het mentale aspect het meest belangrijk. Techniek is meestal maar 15% van het slagen.”

(klik op logo IDEAL voor betaling met Ideal)

What People Are Saying:

“'Een persoonlijk boek. Net zoals zijn sessies. In de zoektocht naar een optimale balans tussen ratio en gevoel en tussen werk en privé, stelt Dennis de juiste vragen, geeft hij structuur en is hij in staat spiritualiteit in te bouwen in je dagelijks leven.'”

Prof. Dr. H. Ebbers