Genees jezelf van astma

Ondanks dat er nog mensen zijn die denken dat astma ongeneeslijk is heeft de Buteyko methode wereldwijd bewezen dat dat niet waar hoeft te zijn. Honderdduizenden mensen wereldwijd hebben baat gehad van de Buteyko methode.

In het 'Breathing Mastery Programma' is de Buteyko methode verweven met moderne inzichten en een online platform.

Dus heb je last van astma en wil je daar zonder medicijnen voorgoed van af komen? Dan ben je hier op de juiste plek.

Ga naar het Breathing Mastery Programma

Astma is te genezen!

Ondanks dat nog steeds veel artsen denken dat astma een ongeneselijke ziekte is heeft Dennis Huizenga aangetoond dat dit absoluut niet het geval is. Er zijn vele mensen je voorgegaan die binnen 3 maanden geheel astma vrij zijn geworden, voorgoed. Kijk bij testimonials wat anderen gezegd hebben over deze methode.

De oorzaak van astma is het overmatig ventileren van de longen. Deze hyper-ventilatie zorgt er o.a. voor dat het lichaam allerlei zelf-beschermende maatregelen gaat nemen waaronder het samenknijpen van de bronchiën. De gasuitwisseling die in het centraal ademhalingssysteem wordt geregeld is trainbaar en zal binnen een aantal maanden trainen meestal voorgoed aangepast zijn waardoor vaak medicijnen geheel gestopt kunnen worden en de astma genezen is.

(Alle stappen zijn raadzaam in overleg te doen met jou huisarts)

Verschil astma vs hyperventilatie

De oorzaak van hyperventilatie en astma is gelijk, namelijk het over-ventileren van de longen. 

Het lichaam geeft bij 'uit de norm' omstandigheden allerlei zelf beschermende maatregelen en bij de een is het vooral het cardiovasculaire systeem wat vernauwd wordt en bij de ander de bronchiën. Indien jou bronchiën vernauwd worden is er meestal sprake van een astmatische reactie. En op het moment dat het plots ontstaat spreekt men van een astma aanval.

Het Breathing Mastery Programma© helpt jou je ademhaling in balans te brengen en bijna altijd zul je voorgoed genezen zijn van jou astma als je het programma volledig doorloopt.

Leer jezelf genezen met een unieke combi van de Buteyko methode en het Upgrade-jezelf programma.

Dr. Buteyko was een man die heel goed wetenschappelijk heeft bewezen wat oude technieken van ademhaling doen met de mens. Zijn inzichten en ontdekkingen hebben een methode ontwikkeld die al honderduizenden mensen wereldwijd heeft geholpen.

Upgrade jezelf combineert de moderne technieken en ervaringen met de Buteyko methode om zo diegenen te kunnen helpen in moderne tijden met moderne technieken.

Lees hier meer over een interview met Dr. Buteyko. 

Bekijk interview

Genees jezelf nu van astma

Start nu met de eerste les. Volg online lessen vanuit huis met persoonlijke een-op-een begeleidende video sessies.

Meer weten over jou astma?

Heb je astma of is er astma bij je geconstateerd? Ben je bereid hiervoor te willen trainen om van je astma af te komen? Twijfel je of je daadwerkelijk astma hebt? Doe dan de adem-test en weet binnen 1 minuut wat jou ademhaling conditie is.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.