Angsten of onrust?

Wanneer je angsten of onrust ervaart is heel vaak de ademhaling daarbij ook uit balans. Heb je al de adem-test gedaan? Veel mensen hebben een verborgen hyperventilatie en dan is vaak dit de onderliggende reden van deze angsten en onrust.

Bekijk het Breathing Mastery Programma

Onrustig, angstig of angststoornis 

Er is enorm veel verborgen isolement gaande op het gebied van angsten. Maar liefst 1 op de 5 personen zal last krijgen van een angstige periode of angststoornis. In de ervaring bij Upgrade jezelf hebben bijna al deze mensen te kampen met (verborgen) hyperventilatie. Het sociale isolement wat hieruit vaak voort komt is enorm.

Vaak denkt men dat het te maken heeft met een geestelijke toestand terwijl heel vaak de onderliggende reden lichamelijk is waardoor de angst of onrust ontstaat.

Er is een weg uit die vaak over het hoofd gezien wordt.

Onze lichamelijke en geestelijke toestand wordt direct beïnvloed door de hoeveelheid zuurstof wat er in een cel wordt opgenomen. Vooral de afgifte van zuurstof is een belangrijk facet. Indien je hyperventileert zal de afgifte van zuurstof significant verminderen terwijl er in het bloed voldoende zuurstof aanwezig kan zijn. M.a.w. bij minder zuurstof afgifte in het brein zal er sneller een onrust of angst plaatsvinden.

Een zg. verdieping van de angst komt helemaal als er meerdere keren in het verleden onverwacht een angst heeft ontstaan. Hier komt vaak een mentaal anker om die angst maar vooral niet weer te krijgen. Angst om angst te krijgen is een van de meest intense angsten en kan naast het sociale aspect, lichamelijk als geestelijk enorme consequenties geven.

(afbeelding links zijn gegevens van een paar jaar geleden sindsdien is het zelfs nog gestegen)

Dennis Huizenga vertelt over zijn angsten, een periode van 3 jaar lang wat met de huidige kennis absoluut niet nodig had hoeven zijn.... hij moest het recept zelf ontwikkelen. 

Lees hier het eerste hoofdstuk van het boek 'Upgrade jezelf', waarin hij uitleg geeft... 

Lees hier

Er is een oplossing

Ademspecialist en Buteyko therapeut Dennis Huizenga heeft al ruim 14 jaar een praktijk om mensen af te helpen van o.a. hyperventilatie en angsten. Hij is niet alleen deskundige (heeft vele mensen wereldwijd geholpen) maar is ook ervaringsdeskundige m.b.t. angsten.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.